La ING Proiect Structural, oferim o gamă completă de servicii de proiectare structurală, adaptate pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale.
Echipa noastră de ingineri structuriști se concentrează pe dezvoltarea de soluții inovatoare și durabile, asigurându-se că fiecare proiect îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță și eficiență.  Folosim tehnici avansate și software de ultimă generație pentru a proiecta structuri rezistente și eficiente, respectând toate normele și reglementările în vigoare. 
De la concept până la finalizarea construcției, suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară, asigurând succesul fiecărui proiect.

Categorii de Servicii

Proiectare Structuri de Beton Armat
Proiectare Structuri Metalice
Proiectare Structuri din Lemn
Evaluări și Expertize Tehnice
Consultanță Tehnică și Asistență în Șantier
Construcții Industriale
Proiectăm hale industriale, fabrici și depozite, asigurându-ne că structurile sunt optimizate pentru funcționalitate și durabilitate.
Constructii Civile
Realizăm proiecte pentru clădiri rezidențiale, comerciale și instituționale, punând accent pe siguranță, confort și estetica arhitecturală.
Constructii Agricole
Oferim soluții structurale pentru ferme, silozuri și alte facilități agricole, adaptate pentru eficiență și durabilitate în mediul rural.
Constructii Sportive
Proiectăm stadioane, săli de sport și alte facilități sportive, asigurându-ne că acestea respectă standardele internaționale de siguranță și funcționalitate.
Infrastructura Publica
Ne implicăm în proiecte de infrastructură publică, cum ar fi poduri, pasarele și parcări, contribuind la dezvoltarea unor structuri rezistente și sigure pentru comunitate.
Renovari si Reabilitări Structurale
Oferim servicii de proiectare pentru reabilitarea structurilor existente, asigurându-ne că acestea îndeplinesc cele mai noi standarde.
Fiecare tip de proiect beneficiaza de expertiza si dedicarea echipei noastre, garantând astfel solutii personalizate, eficiente si adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client.

Contact

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de proiectare structurala sau pentru a discuta despre un proiect, 
va rugam sa ne contactati:

Email: dan.anghel@proiectare-ing.ro
Telefon: 0721 899 530
Adresa: Str. Daniel Barcianu, nr. 22, Bucuresti
Back to Top