Suntem ING Proiect Management, o companie dedicata excelentei in arhitectura, inginerie si consultanta. 
Cu o echipa de profesionisti pasionati si experimentati, ne angajam sa oferim solutii de top pentru clientii nostri. Folosim tehnologii avansate si metode de lucru performante pentru a garanta excelenta si eficienta in fiecare proiect, ridicand mereu standardele de calitate. Fiecare proiect este tratat cu cea mai mare atentie la detalii si respectand cele mai inalte standarde profesionale. 
Ne angajam sa oferim solutii inovatoare si sustenabile pentru orice provocare, asigurandu-ne ca toate proiectele noastre ating un nivel exceptional de calitate si genereaza rezultate durabile.
Proiecte recente
Tabere Caprioara
Tabere Caprioara
Parcare Sibiu
Parcare Sibiu
Varianta ocolitoare Targoviste
Varianta ocolitoare Targoviste
Servicii
Arhitectura
Oferim un spectru complet de servicii de arhitectura, de la concept pana la realizare. Echipa noastra de arhitecti experimentati lucreaza indeaproape cu clientii pentru a dezvolta proiecte care imbina estetica cu functionalitatea. Fiecare proiect este tratat cu atentie la detalii, asigurandu-ne ca rezultatul final reflecta perfect viziunea si cerintele clientului. Printr-o abordare creativa si inovatoare, cream spatii care inspira.

Inginerie
Departamentul nostru de inginerie acopera toate specialitatile necesare pentru realizarea proiectelor structurale si de instalatii. Beneficiem de o experienta vasta in proiecte complexe, utilizand tehnologii moderne si solutii inovative. Inginerii nostri lucreaza cu precizie si profesionalism, garantand ca fiecare aspect tehnic este optimizat pentru performanta si durabilitate. Ne asiguram ca toate proiectele noastre respecta cele mai inalte standarde de siguranta si calitate.

Consultanta
Serviciile noastre de consultanta sunt concepute pentru a sprijini clientii in toate etapele proiectului. Echipele noastre multidisciplinare folosesc proceduri bine definite si cele mai moderne metode de lucru pentru a asigura succesul fiecarui proiect. Fie ca este vorba de planificare strategica, management de proiect sau optimizare de resurse, oferim suportul necesar pentru a transforma ideile clientilor in realitate. Printr-o colaborare stransa si eficienta, asiguram ca fiecare proiect este finalizat la timp si in bugetul stabilit.

Cladiri de invatamant
Avem in portofoliu peste 30 de cladiri de invatamant proiectate.
Ne preocupam de crearea unui mediu ideal studiului si recreerii pentru a satisface cele mai noi standarde din invatamant.
​​​​​​​
Centre medicale
Am proiectat peste 10 cladiri medicale folosind cele mai noi tehnici si dotari.
Stim cat este de importanta calitatea si rigoarea in proiectarea functiunilor medicale, asa ca ne implicam activ pentru a indeplini cele mai inalte standarde.
Comercial si industrial
Cladirile comerciale si cele industriale sunt esentiale pentru functionarea economiei.
Consideram o provocare dinamismul specific impus de aceste proiecte si ne bucuram sa colaboram alaturi de parteneri din diverse domenii de activitate.
Drumuri si poduri
De la drumuri urbane si autostrazi pana la poduri si viaducte complexe, ne angajam sa livram proiecte care imbina durabilitatea cu eficienta si impactul minim asupra mediului.
Prin colaborarea stransa cu autoritatile si partenerii de proiect, garantam respectarea normelor in vigoare si oferim solutii personalizate pentru nevoile specifice ale fiecarui client.

Retele edilitare 
Serviciile noastre de proiectare pentru retele edilitare de apa, canal si gaz sunt esentiale pentru dezvoltarea infrastructurii urbane. Cu o echipa de ingineri dedicati si experimentati, am realizat proiecte in peste 30 de localitati, oferind solutii eficiente si sustenabile.
Fiecare tip de proiect beneficiaza de expertiza si dedicarea echipei noastre, garantând astfel solutii personalizate, eficiente si adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client.

​​​​​​​Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de proiectare structurala sau pentru a discuta despre un proiect, 
va rugam sa ne contactati.
Back to Top