STRUCTURA

Cu o gamă largă de proiecte realizate în portofoliu, rezidențiale, publice sau de infrastructura, ING Proiect creează medii inovatoare și durabile, ca răspuns la cultura în schimbare rapidă de astăzi.

Desi proiectarea structurala este un subiect deosebit de complex, incercam sa optimizam fiecare proiect asftel incat sa asiguram un echilibru intre design si cost. Incercam in acelasi timp sa asiguram durabilitatea se siguranta care se impun in societatea moderna.

 

arhitectura scoala

Proiectare structurala economica

Biroul nostru de dimensiuni medii, garantează că fiecare proiect primește o atenție directă și personală de specialistii firmei. La ING Proiect, ne mândrim cu relațiile de colaborare strânse cu clienții noștri, cu scopul de a crea proiecte cu un buget stabilit, dar cu un design deosebit care exprimă nevoile și dorintele specifice ale clienților .

Astfel realizam proiecte de structura pentru toate tipurile de cladiri , fie ele locuinte individuale , locuinte colective, cladiri de birouri sau cladiri industriale.

Avem ca si scop satisfacearea nevoilor clientilor nostri, dar si ale executantilor constructiilor proiectate, oferind detalierea completa a proiectelor, atat la nivel de cost, cat si din punct de vedere al detaliilor de executie.

Structuristi cu solutii

In dezvoltarea proiectelor noastre punem accent pe cresterea eficientei si incercam sa  ne orientăm către utilizarea de resurse sustenabila. Dorim sa aducem catre clienti constructiile viitorului si sa demonstram beneficiile unui proiect integrat.

ING Proiect este construita ca o firma de arhitectura si proiectare orientata catre client si nevoile acestuia. Ne dorim ridicam constructii de calitate punând accent pe optimizarea proiectului prin elementele de structură, stabilitate, funcţionalitate şi consumul de resurse.

arhitectura pensiune

Suntem membrii ai Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri si respectam Codul de etica profesionala al inginerilor constructori proiectanti de structuri si al societatilor de proiectare din domeniul constructiilor.

Lucreaza cu structurisi specializati !

Daca esti interesat sa lucram impreuna nu ezita sa ne contactezi !