Achizitie utilaj multifunctional pentru dezvoltarea Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta din comuna Bilciuresti, judetul Dambovita

,
Achizitie utilaj multifunctional pentru dezvoltarea Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta din comuna Bilciuresti, judetul Dambovita

Nume Beneficiar : COMUNA BILCIURESTI

Programul și măsura pe care s-a obținut finanțare : 

PNDR – Masura 411.322 – Axa Leader (G.A.L. Drumul Cricovului)

Valoarea totală eligibilă : 53.081 Euro

Servicii oferite : 

– Servicii de consultanta (intocmire cerere de finantare si consultanta in implementare);

Scurtă descriere a proiectului : 

Prezentul proiect are ca si tema achizitionarea unui utilaj multifunctional pentru dezvoltarea Serviciului pentru Situatii de Urgenta in Comuna Bilciuresti, judetul Dambovita.

Achizitia utilajului are ca scop imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia comunei Bilciuresti si asigura satisfacerea nevoilor esentiale de utilitate si interes public general. Servicul instituit la nivelul comunei Bilciuresti nu este dotat cu niciun fel de utialaj care sa asigure ajutor in caz de situatii de urgenta cum ar fi:

  • – Sapare santuri si canale pentru evacuarea apelor pluviale
  • – Lucrari de dezapezire
  • – Lucrari de reparatii la drumurile comunale balastate
  • – Alte lucrari de evacuare a pamantului si pietrisului rezultat dupa ploi puternice
  • – Inlaturarea efectelor alunecarilor de teren

Din acest motiv, reprezentantii solicitantului au decis faptul ca este necesar achizitionarea unui astfel de utilaj. Utilajul pe care solicitantul doreste sa-l achizitioneze prin proiect este modern cu consum redus de combustibil si care se supune standardelor comunitare privind prevenirea si controlul integrat al poluarii.

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *