Vrei sa construiesti un o pensiune turistica sau agroturistica ?

Echipa de arhitecti si ingineri te pot ajuta cu intocmirea proiectului, fie ca acesta este finantat din fonduri proprii sau din fonduri europene. Pornim impreuna cu tine pe drumul spre succes, incepand de la faza de concept de arhitectura, trecem prin toate fazele de proiectare ce implica inginerie si te ajutam sa obtii finantare europeana pentru ideea ta.

Doresti sa deschizi o afacere in turism si vrei sa incepi cu o pensiune ?

Fie ca e vorba de o pensiune la munte , la mare sau in mediul rural, succesul unei asftel de provocari tine de planul de afaceri si de proiectul pe care doresti sa il implementezi.

Pentru un proiect pensiune cele mai importante aspecte sunt cele vizuale si functionale. In acest sens e necesara o echipa de arhitecti si ingineri care  sa puna pe hartie dorintele beneficiarulul dar in acelasi timp, folosindu-se de experienta in proiectare si utilizand ultimele tehnologii in domeniu sa realizeze un proiect de pensiune care sa atraga si in acelasi timp sa functioneze in cel mai bun si simplu mod posibil.

Noi, la ING Proiect, avem echipa potrivita de arhitecti si ingineri de toate specialitatile care, lucrand impreuna, sa indeplineasca toate cerintele esentiale la nivelul realizarii unui astfel de proiect.

Porneste impreuna cu noi pe drumul spre succes cu:

  • Un proiect pensiune la standarde europene din toate punctele de vedere. Proiectare pe model informatic 3D.
  • Consultanta dedicata din partea specialistilor nostri atat pentru cererea de finantare cat si pentru implementarea proiectului

Vrei o propunere pentru o pensiune turistica ?

Vrei sa accesezi fonduri europene pentru o pensiune agroturistica?