Proiectare Bucuresti

Proiectare Bucuresti

Realizam proiectare Bucuresti pentru locuinte individuale , locuinte colective , cladiri de birouri sau cladiri industriale. Pentru orice tip de constructie reusim sa imbinam toate specialitatile tehnice pentru a livra un produs complet care ofera avantajul unei coordonari interne riguroase si garantia unui proiect bine facut.

Pentru toate proiectele realizate de catre noi oferim servicii pentru realizarea documentaiilor pentru acorduri, avize si autorizatii si oferim suport si consultanta in vederea obtinerii acestora.

Datorita experientei noastre in colaborarile de succes cu firme din toate ramurile domeniului reusim sa livram constant excelență în proiectarea axata pe satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

Fiecare proiect si fiecare client are o poveste de spus. De la idei și vise la realitate. Avand avantajele cunoașterii cumulative de la diferite proiecte de constructii civile ne propunem să sprijinim clientii cu o viziune cuprinzătoare – o viziune care aduce la suprafata potentialul ascuns în fiecare proiect.

Clădirile ar trebui construite pentru a pastra un înalt nivel calitate pentru un timp îndelungat și pentru a asigura siguranta necesara pentru trai si lucru. Echipa noastra de profesionisti îndeplineste cerințele fiecărui proiect de construcție avand ca atuuri creativitatea și cunoștințele.

Arhitectura, Structura, Instalatii, noi le putem rezolva pe toate.

Cu o echipa de tineri profesionisti, care sunt intr-un continuu proces de formare, fiind la curent cu ultimele tehnologii si solutii in domeniile arhitectura, proiectare structurala si instalatii , putem aborda cu succes proiecte cu orice grad de complexitate.

 

Proiectare Bucuresti

De ce sa alegi sa lucrezi cu noi ?

  • Design 100% 100%
  • Rezistenta 100% 100%
  • Economie 100% 100%
  • Siguranta 100% 100%

Punem accent pe siguranta constructiilor proiectate si pe economia de resurse.

%

Ai garantia unui proiect bine facut de catre o echipa de specialisti!

Proiectare Targoviste

Suntem membrii ai Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri si respectam Codul de etica profesionala al inginerilor constructori proiectanti de structuri si al societatilor de proiectare din domeniul constructiilor.

Esti interesat de un proiect ?

Nu sta pe ganduri !