Cariera

Prin procesul de recrutare şi selecţie, ING PROIECT MANAGEMENT S.R.L. îşi doreşte să atragă în interiorul companiei cel mai valoros capital uman de pe piaţă, pentru că noi ştim că acesta este principalul avantaj competitiv pe care îl putem avea într-un viitor pe termen lung.

Am construit procesul de recrutare pentru a oferi candidaţilor o experienţă semnificativă pentru viaţa lor profesională. Întâlnirea cu noi este un bun prilej în care trebuie să devii conştient de talentul tău, de expertiza şi abilităţile deţinute, precum şi de nivelul tău de pregatire profesională; toate acestea te vor ajuta să-ţi faci o evaluare corectă a şanselor înaintea procesului de recrutare şi în timpul lui. Noi ţinem cont de toate acestea şi le punem în balanţă cu necesităţile companiei, asigurând egalitatea de şanse şi tratament pentru toţi candidaţii noştri.

Dacă îţi doreşti să faci parte din echipa noastra, te invităm să descoperi poziţiile disponibile în acest moment: Daca vrei sa te alaturi echipei noastre de success, asteptam cu drag CV-ul tau aici.

Colaborare

Combinarea capacităţilor şi capitalurilor este esenţială în contextul unei economi moderne si dinamice.
Compania noastra este deschisa catre colaboarari atat cu parteneri din tara, cat si cu parteneri externi.

Daca sunteti interesati de un parteneriat sau o colaborare asteptam propunerile dumneavoastra.