Proiect Structura

Cu o gamă largă de proiecte realizate în portofoliu, rezidențiale, publice sau de infrastructura, ING Proiect creează medii inovatoare și durabile, ca răspuns la cultura în schimbare rapidă de astăzi.

Desi proiectarea structurala este un subiect deosebit de complex, incercam sa optimizam fiecare proiect asftel incat sa asiguram un echilibru intre design si cost. Incercam in acelasi timp sa asiguram durabilitatea se siguranta care se impun in societatea moderna.

Biroul nostru de dimensiuni medii, garantează că fiecare proiect primește o atenție directă și personală de specialistii firmei. La ING Proiect, ne mândrim cu relațiile de colaborare strânse cu clienții noștri, cu scopul de a crea proiecte cu un buget stabilit, dar cu un design deosebit care exprimă nevoile și dorintele specifice ale clienților .

Astfel realizam proiect structura pentru toate tipurile de cladiri , fie ele locuinte individuale , locuinte colective, cladiri de birouri sau cladiri industriale.

Avem ca si scop satisfacearea nevoilor clientilor nostri, dar si ale executantilor constructiilor proiectate, oferind detalierea completa a proiectelor, atat la nivel de cost, cat si din punct de vedere al detaliilor de executie.

In dezvoltarea proiectelor noastre punem accent pe cresterea eficientei energetice si incercam sa  ne orientăm către utilizarea de resurse energetice regenerabile şi gestionarea eficientă a acestora. Dorim sa aducem catre clienti constructiile viitorului si sa demonstram beneficiile unei locuințe sutenabile.

ING Proiect este construita ca o firma de arhitectura si proiectare orientata catre client si nevoile acestuia. Ne dorim ridicam constructii de calitate punând accent pe optimizarea proiectului prin elementele de structură, stabilitate, funcţionalitate şi consumul de resurse .

Realizam cu ajutorul unui colectiv bine pregatit si lucrand in colaborare cu specialisti din toate domeniile:

  • Proiect arhitectura si design
  • Proiect structura beton si zidarie
  • Proiect structura metalice si din lemn
  • Proiecte pentru reabilitari si consolidari
  • Cladiri de birouri cu structura de beton armat si/sau metal
  • Cladiri de locuit cu structura din zidarie, lemn, beton armat
  • Hale industriale cu structura metalica, din beton armat sau mixta
  • Constructii speciale din beton armat, constructii anexe.

Esti interesat de un proiect ?

Nu sta pe ganduri !

Contacteaza-ne acum